Trubaduurit/duot

Ismo Halkola "Stardust"

Stardust yhtyeestä tuttu Ismo Halkola hoitaa yksin upeasti illanvieton iskelmämusiikki voittoisella ohjelmallaan. Tilaa Ismo!

Tauski

Kukapa ei Tauskia tunne? Tauski saa ravintolat täyteen bilehenkisellä asenteellaan.

Jamppa Saarinen

Lauluristeilyistä tuttu kasvo haitarin takaa hoitaa lauluillat upeasti ja taidokkaasti. Myös syntymäpäivä ym.juhlat.

Airi Ojamets Duo

Virolainen Airi on monen suomalaisenkin tuntema laulusolisti/muusikko Viron Tallinnasta ja Tallinkin laivoilta tuttu. Airilta taittuu useammat genret.

Pepe Ahlqvist

Pepe Ahlqvist ei paljon esittelyjä kaipaa, sillä suomen tunnetuin Blueslaulaja keikkailee yhä yksin tai poikansa kanssa. Pepe on ollut jo vuodesta 2001 yksi myydyimmistä artisteistamme!

Mikko Alatalo 

Mikko Alatalo &. Jammi Humalamäki viihdyttävät yhdessä Mikon ja Juicen tunnettuja hittejä. Muistathan upeat kappaleet kuten Viivy vielä hetki, Tytöt tahtoo pitää hauskaa, Mä lähden maalle jne...miksi et haluaisi kuulla niitä yhä?

Häiris Duo

Häiris Duo esittää "Pubimusaa jokaiseen makuun" 

Puikoissa Jamppa &. Santtu

Isto Hiltunen

Isto Hiltunen ei esittelyjä liiemmin kaipaa. Iston voi tilata trubaduurina ja Iston ohjelmisto koostuu hänen iskelmistään.

Juha Joenpolvi ja Memmu

Tanssiorkesteri Castrasta tutut Memmu ja Juha viihdyttävät duona niin ravintolat, kuin tanssipaikat eikä he unohda yksityisjuhliakaan.

Miika Mamia

Miika Mamia on Kotkalainen muusikko joka hoitaa taidokkaasti erilaiset genret niin yksin kuin duona tai kokonaisen bändin kanssa.

Majakka Duo

Tutut hemmot Jallu &. Sasu merellisistä tunnelmista! Heiltähän tämä käy meinaan genre kuin genre.

Sirius Duo

Raineri Nyman on Kouvolalainen ns.Taisto Tammen manttelinperijä. Yhdessä Hannu Taskisen kanssa he luovat iskelmällisiä sekä tanssimusiikin tunnelmia. mm.Madeleine on Rainerin levyttämä kappale Ruotsin prinsessa Madeleinelle. Raineri on tehnyt duo keikkaa myös Santtu Santavirran kanssa